Beste Deelnemer,

Na heel wat overleg hebben wij als organisatie de uiterst moeilijke beslissing moeten nemen om de evenementen Hero!Run, Hero!Competition en Hero!Sprint dit jaar niet te laten doorgaan. De organisatie van deze runs bestaat uit slechts een handvol vrijwilligers en we moeten jammer genoeg meedelen dat 1 van de kernleden kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Omdat we vrezen dat de kwaliteit van onze concepten in gevaar kan komen door het wegvallen van dit kernlid en wij enkel iets willen neerzetten waar wij oprecht trots op kunnen zijn hebben we beslist om geen onnodige risico's te nemen en nu reeds deze moeilijke knoop door te hakken.

Onze volledige focus zal gaan naar Hero!Family, de run van 2,5 of 4 kilometer waar jong en oud kunnen proeven van OCR.
We zetten liever 1 fantastisch evenement neer waar organisatie, deelnemers, partners en toeschouwers blij mee zijn, dan verschillende wedstrijden te laten doorgaan die niet de kwaliteit halen die jullie verdienen en die wij vooropstellen.

Het spijt ons dat we jullie dit nieuws moeten brengen, we zullen uiteraard ons uiterste best doen om dat helemaal goed te maken. Graag wensen we onze partners te bedanken voor hun steun en uiteraard jullie voor het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben door in te schrijven voor onze wedstrijd(en).

Alvast bedankt voor het begrip en onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak,
Het Hero!Run-team